Bekijk deze mail online
top nieuwsbrief


Nieuwsbrief Welzijn & Armoede Platform Oostende 2014/001    

   

De eerste nieuwsbrief est arrivé!


Goeie morgen WAP-ers,

 

in jullie mailbox viel de eerste nieuwsbrief van het Oostendse Welzijn & Armoede Platform.

We hopen maandelijks een aantal projecten, initiatieven en acties op vlak van welzijnsbeleid en armoedebestrijding te kunnen delen met jullie.

In dit verband nog even aan jullie mouw trekken: deze e-brief zal maar relevant zijn in de mate dat jullie je steentje bijdragen en ons dingen melden! 

We bieden jullie in dit eerste nummer informatie over de start van de babykaart, de lancering van de oudercrèche d'en Opvang en de nachtopvang die binnenkort opnieuw dankzij heel wat vrijwilligers mensen de winter helpt doorkomen. Deze informatie zal telkens ook te lezen zijn op de website van het Sociaal Huis.

We hopen de enkele schoonheidsfoutjes te hebben weggewerkt tegen nummer 002 begin november. U wordt bij deze nogmaals uitgenodigd ons uw acties alvast door te sturen!

 

postduif
» Eersteleeftijdsmelk voor baby's
» d'n Opvang, een crèche voor en door ouders
» Nachtopvang zoekt vrijwilligers

Eersteleeftijdsmelk voor baby's

Vanaf 1 november start het Sociaal Huis met een babykaart voor kansarme gezinnen. Met deze kaart kan een ouder eersteleeftijdsmelk of toebehoren voor afkolfapparaat voor borstvoeding verkrijgen in een apotheker naar keuze.

dit bericht is gepost op 09/10/14


Lees meer

d'n Opvang, een crèche voor en door ouders

Het CKG 't Kapoentje krijgt 180.000 euro voor de opstart en uitbouw van d'n Opvang, een ‘oudercrèche’ waar kansarme ouders een opleiding kinderverzorger krijgen. Met dit initiatief wil het CKG enerzijds een steentje bijdragen tot het wegwerken van het tekort aan opvangplaatsen en anderzijds jonge ouders empoweren.

 

Lees meer



Nachtopvang zoekt vrijwilligers

Van 17 november 2014 tot 29 maart 2015 wordt er in Oostende opnieuw een winteropvang voor daklozen georganiseerd in de site van de voormalige Vercamerschool

 

 

Lees meer




Alle nieuws

Sociaal huis, Edith Cavellstraat, 8400 Oostende, 059/59.10.10 - onthaal@sho.be
Verstuurd naar ##EMAIL## - uitschrijven